Voorraadkasten


Voorraadkasten zijn er in verschillende maten. Zo beschikken we over voorraadkasten met legplanken of glasplaten voor glazen of borden, zodat alles mooi uitgestald kan worden in je kast. Daarnaast zijn er ook voorraadkasten met sterke binnenkorfladen of met plateau’s voorzien van metalen reling, die ervoor zorgen dat je voedingsverpakkingen voor o.a. droge voeding mooi geordend en overzichtelijk bewaard kunnen worden. Een compleet andere invulling voor deze kast is natuurlijk ook een optie, denk maar aan een bezemkast waarin stofzuiger en/of strijkplank worden opgeborgen.

Voorraadladen maken het keukenwerk heel wat aangenamer en gemakkelijker. Ze zorgen ervoor dat al het kookmateriaal een plaatsje krijgt en bieden je een duidelijk overzicht op het gerei tijdens het kokerellen. Ze zijn bovendien beschikbaar in verschillende breedtes en dieptes, en kunnen uitgerust worden met een meenemer. Onze laden kunnen tot 80 kg dragen, afhankelijk van de breedte van de laden.

Bestekladen

Bestekladen zorgen ervoor dat je het juiste kookmateriaal vindt wanneer je het nodig hebt. Het is een lade die speciaal voorzien wordt voor al het kookbestek. Voor de lade-indeling zijn er verschillende mogelijkheden:


  • een vaste of veranderlijke binnenverdeling
  • een binnenverdeling of bestekbak uit hout of kunststof
  • een binnenverdeling met kleine of grote compartimenten
  • een besteklade met of zonder tussencompartimenten of voor hoekladen
  • een besteklade met of zonder antislipmat (uit kunststof)
  • een besteklade met inzetten voor messen, kruidenpotjes of foliehouders

Korfladen

Korfladen zijn grote laden die voorzien zijn van hoge randen. Deze randen kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden, zoals open met reling, gesloten of met veiligheidsglas.

Ze worden onder andere gebruikt voor het opbergen van serviezen, pannen en (oven)schotels. Sommigen onder ons bewaren er ook droge voeding in, omdat de opbouw van de lade ervoor zorgt dat verpakkingen makkelijk te herkennen zijn.

Korfladen zijn beschikbaar in verschillende breedtes en dieptes, tot een maximumbelasting van 80 kg.

Binnenladen

Binnenladen bieden een slimme en praktische oplossing voor je keukenladen.

Een binnenlade is een kleine lade in een grote lade, die meegenomen kan worden met behulp van een meenemer.

Bij de kleinere lade hoeft er geen ruimte verloren te gaan, net zoals bij de grotere lade kan de gehele kastbreedte worden gebruikt.

Binnenkorfladen

Binnenkorfladen combineren de goede eigenschappen van binnenladen en korfladen in één grote lade.

Ze hebben een hoge rand en kunnen een zware belasting aan. Bovendien zijn ze voorzien van kleine extra laden.

Plintladen

Opbergsystemen naar een hoger niveau tillen en je optimaal organiseren in de keuken? Dat kan met de plintladen! Keukenplinten worden amper benut in de meeste keukens, maar ook deze ruimte zou je kunnen omtoveren tot een praktische, kleine opbergruimte voor spullen die je weinig nodig hebt.

Hou hierbij rekening met ergonomie: materiaal dat je weinig nodig hebt, plaats je best onderaan. Veel gebruikt materiaal daarentegen kan beter op normale gebruikshoogte opgeborgen worden.