Gratis Quooker kraan

Bij aankoop van je nieuwe keuken*

Over Quooker

De kraan die alles kan

De Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Uitvindingen als o.a. deze Flex kraan*, het hoogvacuümgeisoleerde reservoir, de alles-in-één kranen Quooker Fusion, de serie zwarte kokendwaterkranen zorgden voor een revolutie in de keukenwereld. Het innoveren ‘rondom de spoelbak’ gaat nog elke dag door.

*De gratis Quooker Flex Chrome kraan bij aankoop van je nieuwe keuken, zie voorwaarden onderaan deze pagina.

Een Quooker-systeem bestaat telkens uit twee items:

  1. Een Quooker kraan op het werkblad
  2. Een reservoir in het kastje eronderQuooker

Uitvoering Flex Chrome

  • Kokendwaterkraan en mengkraan in één;
  • Uittrekslang voor een groter bereik;
  • Winnaar Dutch Design Awards 2017!
  • Eenvoudig te onderhouden => Lange levensduur

Weetje: De Flex beschikt over een kokendwaterstop, de kraan kan geen kokend water geven als de slang uitgetrokken is.

Met de Quooker Flex Chrome kraan

Hoe water besparen?

In veel huishoudens wordt er in de keuken water verspild, dikwijls onnodig en onbewust. Het gaat vaak om kleine hoeveelheden water, bijvoorbeeld bij het koken van water met de waterkoker, als je twee keer zoveel water kookt als je effectief gebruikt.

Soms zijn het echter ook grote hoeveelheden, bijvoorbeeld wanneer je een afwas doet met de hand en het water even laat lopen voor het warme water uit de kraan komt. 

Dankzij deze actie van Krëfel Keukens in samenwerking met Quooker, is dit gegeven verleden tijd en kan je duurzaam aan de slag gaan in de keuken. Bespaar liters water doordat je met de Quooker Flex Chrome direct warm, koud of zelfs kokend water verkrijgt uit de kraan.

Je hoeft dus niet meer op het ideale temperatuurtje te wachten of extra water te koken. Je neemt gewoon de hoeveelheid die nodig is en bespaart zo heel wat water in je Krëfel Keuken. 

Met Quooker in je Krëfel Keuken

Hoe energie besparen?

Zoals hierboven vermeld bestaat het Quooker-systeem uit twee items: de kraan zelf en het reservoir. Het reservoir dat in je kast wordt geplaatst, bewaart het water. Dit reservoir van de Quooker heeft zéér weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir boven het kookpunt te bewaren.

Voorbeeld | Een spaarlamp verbruikt 11 watt, een gemiddelde televisie drie keer zoveel. Een waterkoker heeft weliswaar geen ‘warmhoudkosten’, toch gebruik je met een Quooker minder energie dan met een waterkoker, wanneer je meerdere keren per dag water kookt.

Verklaring | Om een gemiddeld huishouden op elk moment van de dag direct van kokend water te kunnen voorzien, houdt de Quooker 3 of 7 liter water op een temperatuur van 108°C. Dat gebeurt in een reservoir dat vacuümgeïsoleerd is, onder je werkblad. De lucht in het reservoir wordt zo ijl, dat de warmte nergens naartoe kan. Daardoor heeft een Quooker maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir boven het kookpunt te bewaren.

Eén ding is zeker: Met een kokendwaterkraan van Quooker haal je een duurzaam product in huis! 

Actievoorwaarden

Gratis Quooker Flex kraan
bij aankoop van je Krëfel keuken*

Je ontvangt een gratis Quooker Flex Chrome als je aangekochte keuken beantwoordt aan de volgende voorwaarden:

  • De minimumwaarde van je aangekochte keuken bedraagt €10.000 incl. BTW;
  • De keuken is uitgerust met minimum 3 elektrotoestellen;

Opmerking! Levering en plaatsing van de Quooker Flex Chrome inbegrepen.

Plan je afspraak in

Tot binnenkort?

Onze keukenconsulenten helpen je graag verder in de zoektocht naar je droomkeuken. Plan hier je afspraak en ontvang professioneel advies en een vrijblijvende offerte.

Afspraak aanvragen