Beleef deze keuken

  Vind ik leuk        Share on Facebook        Share on Pinterest

Meer keukens in deze stijl

Laat je inspireren

Onze beloftes
 • Hoogstaande kwaliteit
 • Gratis offerte
 • Persoonlijk keukenadvies
 • Uitgebreid aanbod
 • Maatwerk
 • Klantvriendelijke service
Specificaties

Designkeuken in glazend wit met gouden fronten.

Afspraak inplannen

Onze keukenconsulenten helpen je graag verder in de zoektocht naar je droomkeuken. Maak hier een afspraak en ontvang professioneel advies en een vrijblijvende offerte. 


  Maak een afspraak!

  Getuigenissen

  Alles liep zoals gepland

  Bij het ontwerpen van mijn keuken werd er echt geluisterd naar mijn wensen. Zelfs wanneer ik voor de zoveelste keer iets veranderde en de keukenontwerper de plannen moest aanpassen. Ik kon beroep doen op twee heel ervaren plaatsers die in anderhalve dag alles klaar hadden. 

  Getuigenis B. Bajwa →

  Onze keukenbabbels zijn nu nog gezelliger

  Onlangs werd mijn nieuwe Krëfel keuken geplaatst. Dankzij de behulpzame verkoper werd mijn droomkeuken uitgetekend. Ook de plaatsing gebeurde door ervaren en professionele plaatsers. We staan met plezier elke dag in onze droomkeuken! 

  Getuigenis Familie De Decker →

  Echt niets is onmogelijk

  Ik ben supercontent met mijn keuken, zowel met de samenstelling als met de plaatsing. Heel het team heeft er mee voor gezorgd dat ik mijn droomkeuken heb. En het is supergoed materiaal! Werkt prima.

  Getuigenis M. Vanderheyden →

  Prijs/kwaliteit is top!

  Wij zijn super tevreden van onze Krëfel Keuken! We zijn zéér goed geholpen en hebben goed advies gekregen. We zijn tevreden van zowel de verkoper als de installateur én de opvolging ervan. 

  Getuigenis T. Marien →

  Zeker aan te raden

  Wij hebben een nieuwe keuken bij jullie laten plaatsen en wij zijn zeer tevreden over de aankoop, al vanaf het begin dat wij binnenkwamen bij Krëfel Keukens in Lier!

  Getuigenis Familie Van Leuven →

  Blij met mijn keuze

  Prijs-kwaliteit is Krëfel Keukens de juiste keuze. Het proces verliep vlot, het was een aangename verkoop. Ook de levering en plaatsing was stipt. De 5 jaar volledige garantie op de toestellen is een echt pluspunt. 

  Bij het volgend project zal ik Krëfel Keukens zeker terug contacteren! 

  Getuigenis P. Vansantvoort (B2B) →

  Onze keuken is nu de plaats waar zich alles afspeelt

  Samen met de Krëfel Keukens-adviseur kreeg mijn idee van mijn droomkeuken snel vorm. Hij gaf waardevol advies en ook de installatie was nauwkeurig, snel en effectief. Dit alles op een heel vriendelijke wijze. Een echte aanrader!

  Getuigenis G. Van Fraechem →

  Altijd alles met de glimlach

  We stapten na vele ontgoochelingen bij andere keukenwinkels Krëfel Keukens Wilrijk binnen en ontmoetten Lore. Van toen af veranderde onze gekwelde wereld. Alles werd mogelijk; geen moeite was te veel bij het kiezen van wat bij ons en het interieur paste. Het project werd tot vijfmaal toe gewijzigd! Altijd met de glimlach en het geduld!

  Getuigenis Familie Schoeters →

  Tevreden over de ganse lijn

  We lieten onlangs een nieuwe keuken plaatsen door Krefel keukens en zijn super tevreden over de perfecte levering en plaatsing door het ganse team. 

  Getuigenis Familie Pieters →

  Overenthousiast over onze Dekton

  Dag Michael en Krëfel Keukens-team, overenthousiast al even wat foto's na de plaatsing van onze Dekton! Dit is reeds klaar, nu even wachten op de aansluiting van het water en de stopcontacten, wat volgens L. Culot morgen zou zijn. Megatevreden en prachtig gedaan, ook van hen!! Groeten van 2 dik-tevrevreden Krefeldroomkeukenbezitters!

  Getuigenis Familie Breakman →

  Aanmelden nieuwsbrief

  Mis geen enkele actie!

  Blijf je graag op de hoogte van de laatste acties en trends uit de keukenwereld?

  Schrijf je dan in voor onze maandelijkse mailing boordevol nieuws.