De keuken in combikleur

Trends | Krëfel Keukens op Batibouw

De ideale combi

Vorige jaren werd de voorkeur gegeven aan een uitgeruste maatkeuken in één kleurtoon. Trendanalyses voorspellen dat we in 2020 bewustere keuzes maken met betrekking tot het kleurenpallet in de keuken.

In de keuken van vandaag gaat het er iets gevarieerder aan toe, zolang alles maar in rust en harmonie blijft met elkaar en strak oogt.

Leren combineren

De combinatie van kleuren blijft altijd een uitdaging, zeker bij een keuken, want deze ruimte is vaak het kloppend hard van je woning. Vaak is je huis ook rond je keuken gebouwd en springen de kleuren van de keuken dus ook in het oog.


Graag laten we jullie kennismaken met de keuken in combi-kleur. Jullie lazen het al eerder, een keuken bestaande uit één kleur is verleden tijd.

Klanten hebben heel uiteenlopende wensen en eigen aan vandaag is dat ze ook heel uiteenlopende woningen hebben. Sommigen beschikken over een eerder grote keuken, anderen over een eerder kleine keuken, ... Allemaal willen ze van de keuken een gezellige kook-en eetruimte maken, of de ruimte nu groot of klein is. De keuken in combi-kleur helpt hier alvast bij en is vaak dé oplossing voor velen!

Kleurkeuze

Met behulp van je kleurkeuze creëer je in je eigen keuken gezellige ruimtes en contrasterende oppervlakken. De keuken beschikt deels over fronten in zwart eikfineer en deels over fronten in grijs zijdemat. Voor een extra designeffect kunnen ze afgewerkt worden tot net boven de grondVideo - De keuken in combikleur

In deze video stellen we je de keuken in combikleur voor. Binnen eenzelfde keuken worden nog aparte kleuraccenten gelegd.
Benieuwd hoe? Neem dan snel een kijkje!
 Voorraadkasten

Deze keuken biedt het beste van twee werelden: genoeg kastruimte en open legplanken (kasten). Enerzijds zorgen de gesloten voorraadkasten van deze keuken ervoor dat je genoeg opbergruimte hebt voor al je kook-en keukenmateriaal.

Anderzijds bieden je open legplanken de plaats om al je kookboeken en decoratie tentoon te stellen. Op die manier krijg je steeds meer het gevoel van een leefruimte. 

Inbouwelektro

De keuken is uitgerust met hoogstaande inbouwapparatuur van Miele. Zo beschikt ze onder andere over een vacuümlade (EVS7010OBSW_11). Deze lade zorgt ervoor dat je levensmiddelen in een handomdraai gevacuümeerd worden, waardoor de houdbaarheid van je eten verlengt en je altijd perfect voorbereid bent voor gelijk welke gelegenheid.


Bovendien beschikt deze keuken ook over een warmhoudlade (ESW7010OBSW_15), hierdoor kan je jouw eigen culinaire creaties altijd op een verwarmd bord serveren of houd je het bordje van je vriend(in)/familielid altijd warm voor wanneer hij/zij later thuiskomt.

Daarnaast vind je in deze keuken een Miele elektrokookplaat (KM6542FR_2) terug met een ExtraSpeed-kookzone voor de kortste aankooktijden. Deze kookplaat beschikt over een ComfortSelect, waardoor je in één oogopslag alle kookstanden en vermogenszones kan regelen.