Smart Heating & Cooling

Trends op Batibouw

Batibouw thema

De tweede Batibouw trend 'Smart Heating & Cooling' is iets minder keukengerelateerd, maar daarom niet minder relevant voor je woning. 


Steeds meer mensen maken zich vandaag klaar voor de renovatie van hun woning en de uitdaging om deze energiezuinig en slim in te richten.

Ook in de keukenwereld kan je rekening houden met heel wat elementen om aan de laatste normen te voldoen. Energiezuinige inbouwtoestellendigitale oplossingen en domotica zorgen er niet alleen voor dat jouw woning milieuvriendelijker wordt, ze dragen ook bij aan je eigen comfort en zijn goed voor je energiefactuur. 


Smart it is!

Deze trend bij Krëfel Keukens

Bij onze Krëfel Keukens zetten we in op de Smart & Connectivity trend door middel van onze hoogtechnologische inbouwtoestellen. Al jarenlang werken we hiervoor samen met de beste elektromerken, zoals AEG, Bosch, Siemens, Miele, Whirlpool, Samsung, NEFF e.a.,  ook zij leveren inspanningen om hun toestellen zo energiezuinig mogelijk te maken. 

Daarnaast voorzien deze partners vaak (mobiele) applicaties om jouw huishoudelijke apparaten te besturen en dus ook al je apparaten in de keuken. Van dampkap tot kookplaat, met een geconnecteerd systeem kan je ze allemaal op het gewenste moment aan- en uitschakelen. 


Leef je leven thuis comfortabeler, doe het huishouden op een makkelijkere manier en houd controle over al je apparaten met deze connectivity systemen. Sommige systemen maken gebruik van mobiele besturing, nieuwe netwerktechnologieën en zelfs spraaktechnologie, denk maar aan Bosch Home Connect, Siemens Home ConnectMiele@Home, Con@ctivity Miele, Samsung SmartThings , AEG Home Comfort en de Whirlpool 6th Sense Technologie (sensoren).