Small is beautiful

Trends op Batibouw

Batibouw thema

Steeds meer Belgen kiezen ervoor om op een kleinere oppervlakte te gaan leven: 'Small is Beautiful'. Kleine, schattige en vooral gezellige ruimten staan bovenaan de verlanglijst van velen en dit resulteert zich in de keuze voor een compactere woning met vaak een kleinere keuken en tuin.

De ruimte waarover men beschikt, wordt op een optimale manier ingedeeld en benut, met het oog op een georganiseerde levensstijl. Er wordt extra aandacht besteed aan functionaliteit, design en kwaliteit bij het aankleden van de woning. 

Deze trend bij Krëfel Keukens

De waarde die men vandaag hecht aan kwaliteit en design, resulteert zich in de keuze voor zwart en donkere, matte materialen. Dit wordt namelijk vaak aan elkaar gelinkt zoals je ook zal lezen bij de Krëfel Keukens Batibouwtrends.


Daarnaast is de natuur ook niet meer weg te denken uit het geheel. Zo worden verschillende soorten hout steeds meer gebruikt in de keukenfronten, het corpus, het werkblad of zelfs de keukenachterwand (zoals te bezichtigen op onze Batibouw stand).

De liefhebbers van design gaan eerder voor een werkblad in graniet of marmer, omdat dit erg onderhoudsvriendelijk is en het leven simpelweg vergemakkelijkt. De echte durvers gaan voor een volledig eiland in marmerlook, een aanrader! 

Wij helpen je er graag bij!

Jouw ergonomische keuken

Onze keukenconsulenten helpen je graag bij het uittekenen van jouw ideale keuken en ondersteunen je in het zoeken naar praktische keukenoplossingen voor compacte ruimten.

Zij overlopen samen met jou je handelspatroon en tekenen zo de ideale ergonomische keukenindeling uit, aan de hand van de keukendriehoek.

Verloren ruimten zijn vanaf nu verleden tijd. Het resultaat is een functionele keuken met slimme en ruimtebesparende opbergmogelijkheden.