Green building

Trends op Batibouw

Batibouw thema

Graag geven we een overzicht van de vier trends die dit jaar hot topic zijn op Batibouw. De eerste van de vier trends is 'Green Building'.


Mensen zijn geneigd om steeds meer na te gaan denken over hun verbruik, het milieu en het gebruik van recycleerbare materialen in huis.

We proberen de materialen waarover we thuis beschikken, zo lang mogelijk in dienst te houden en te hergebruiken waar mogelijk. Wat wonen betreft worden we inventiever en vindingrijker. We zijn soms zelfs bereid om zelf een kleine inspanning te doen voor een mooie keuken.

Deze trend bij Krëfel Keukens

Bij Krëfel Keukens kunnen we inspelen op dit duurzaamheidsthema met enerzijds onze kleine keukens en anderzijds onze Easy keukens.

Onze kleine keukens kunnen volledig aangepast worden aan jouw levensstijl, zo zal je keuken enkel voorzien zijn van wat je nodig hebt en geen overbodige snufjes bevatten die je niet gebruikt of wenst.

Verder bieden we eenvoudige keukensets aan met het Easy gamma. Deze reeds samengestelde keukens kunnen door de klant zelf thuis geïnstalleerd worden, in verschillende (alternatieve) woningvormen. 

Daarnaast worden al onze keukens vervaardigd uit hoogstaande kwalitatieve materialen, waardoor ze hoog scoren op duurzaamheid en lang in omloop kunnen blijven.

We beschikken bovendien ook over recycleerbare fronten, vraag dit zeker na bij je keukenconsulent!