5 Senses Experience

Trends op Batibouw

Batibouw thema

Het laatste thema waar Batibouw haar licht op laat schijnen is de 5 Senses Experience. Dit salon is namelijk de uitgelezen plek om te ontdekken met al je zintuigen.

Exposanten van uiteenlopende productcategorieën trachten je op verschillende manieren te prikkelen met tal van nieuwigheden. Denk maar aan kookworkshops, infosessies en dergelijke.

Het keukenpaleis 11 is de plaats bij uitstrek om de kook-en keukentrends van het moment te beleven.

Deze trend bij Krëfel Keukens

Onze keukenstand staat dit jaar helemaal in het teken van beleving. Klanten kunnen er de sfeer opsnuiven en de kwaliteit van de verschillende materialen gewaarworden en voelen. 


We stellen bovendien ook een volledig uitgeruste woonkeuken tentoon, om een inzicht te geven in onze personalisatiemogelijkheden en een echte woonervaring te scheppen.  De keuken is op alles voorzien en beschikt over een zithoek, eetruimte en kookruimte, kortom alles wat je nodig hebt om volop te genieten. 

De keuken is het kloppend hart van je woning. De keuze van je droomkeuken vergt daarom heel wat denkwerk en beslissingen. Onze keukenconsulenten stellen je graag de mogelijkheden voor en begeleiden je in dit proces.

Onze keukenconsulenten maken onze service tastbaar door je te woord te staan en rond te leiden. Ze laten je proeven van keukens in verschillende ontwerpen, stijlen en materialen. Geef je ogen de kost tijdens je bezoek aan onze stand en laat je oog vallen op je droomkeuken.