Onze acties

Actie in de kijker

Verlenging Batibouw voorwaarden

Graag willen we jullie op het hart drukken dat de geldende Batibouw voorwaarden verlengd worden tot en met 30 juni. Het enige wat je hoeft te doen om te profiteren van deze condities, is het aanvragen van een afspraak via de website, vervolgens contacteren onze keukenconsulenten je persoonlijk via e-mail of per telefoon.

Gelieve er nu rekening mee te houden dat onze showrooms vandaag enkel bezocht kunnen worden op afspraak. Deze afspraak wordt door de keukenconsulent in kwestie per telefoon of per mail bevestigd.
> Lees hier onze FAQ voor meer informatie.

Gezien de beslissing van onze regering om de heropening van winkels vanaf 11 mei toe te staan, zijn al onze Krëfel Keukens showrooms opnieuw geopend. We kijken ernaar uit jullie opnieuw te mogen ontvangen in onze showrooms! Om veiligheidsredenen zijn onze showrooms uitsluitend geopend op afspraak. 
> Raadpleeg hier de openingstijden van onze showrooms.

Jouw veiligheid en die van onze medewerkers is onze topprioriteit. Het spreekt voor zich dat de strikte veiligheidsmaatregelen blijven gelden. Het is bovendien mede dankzij jouw hulp dat we je veiligheid én die van onze medewerkers kunnen blijven garanderen.

Heb je binnenkort een afspraak bij een van onze showrooms?
> Lees dan zeker onze veiligheidsmaatregelen en voorschriften.

Heb je nog een dringende vraag? Neem bij voorkeur contact met ons op via e-mail: keukens@krefel.be. Ook onze klantendienst kan je doordeweeks en tijdens de openingsuren (9u-18u) telefonisch bereiken op het nummer 02/255.00.00. 

Maak een afspraak

Tot binnenkort?

Onze keukenconsulenten helpen je graag verder in de zoektocht naar je droomkeuken. Maak hier een afspraak en ontvang professioneel advies en een vrijblijvende offerte.

Afspraak inplannen