Onze acties

Actie in de kijker

Solden

Van 4 tot en met 31 januari koop je meer dan 200* expomodellen aan kortingen vanaf -50%. Geniet bovendien van onze extra condities op nieuwe keukenmodellen!

*Aantal expokeukens die te koop zijn in de 34 Krëfel showrooms in België op 4 januari 2021.

Laat je inspireren door ons ruime aanbod aan landelijke of klassieke keukens, de op en top moderne keukens en de keukens met design look. 

Kortingen vanaf -50%

Solden op meer dan 200 expokeukens!

Bekijk hier al de expokeukens van onze 35 Krëfel Keukens showrooms. Geniet van kortingen vanaf -50% op meer dan 200* showroommodellen en koop je nieuwe keuken aan een mooie soldenprijs. 

Naar de expokeukens

De keuken neemt in huis een steeds centralere plaats in, ze staat vandaag als eyecatcher in het midden van je leefruimte of ze gaat net op in je interieur.

We brengen er een aanzienlijke tijd van ons bestaan in door, reden temeer om er een gezellige plek van te maken. 

Onze keukenconsulenten helpen je hier graag bij, ze staan steeds paraat met het beste professioneel advies. Vanuit hun expertise tekenen ze samen met jou een keukenplan uit en maken ze een vrijblijvende offerte op maat voor je op.

Maak een afspraak

Tot binnenkort?

Vanaf 1/12 zijn onze showrooms uitsluitend geopend op afspraak.

Onze keukenconsulenten helpen je graag verder in de zoektocht naar je droomkeuken. Maak hier een afspraak en ontvang professioneel advies en een vrijblijvende offerte.

Afspraak inplannen