Communicatie coronavirus

Maatregelen | COVID-19

Beste klant,


Zoals jullie allemaal reeds hebben vernomen, zijn de veiligheidsmaatregelen in ons land naar een hoger niveau getild. Alle niet-essentiële winkels dienen te sluiten en dit tot nader order. Al onze 35 Krëfel Keukens showrooms zullen bijgevolg niet bereikbaar zijn voor een fysieke afspraak, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te waarborgen.

Om een goede continuïteit van onze services te garanderen en om onze klanten zo optimaal mogelijk verder te helpen, gaan onze afspraken vanaf 2/11 volledig online door via videogesprek. Onze keukenconsulenten zetten alles in om jullie vanop een veilige afstand verder te helpen met al jullie keukenvragen. We kijken er samen alvast enorm naar uit om jullie nieuwe keuken te ontwerpen en keukendromen waar te maken.


Hoe zal je video-afspraak verlopen?

Maak een afspraak via onze website op www.krefelkeukens.be/afspraak of neem telefonisch contact op met je showroom. Je keukenconsulent garandeert een persoonlijke opvolging en nodigt je uit voor een videogesprek via een persoonlijke link. Het enige wat je nodig hebt voor je digitale afspraak is een connectie met het internet. Je keukenconsulent begeleidt je vervolgens zorgeloos doorheen het hele proces.

Aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele vragen. Lees ook zeker onze FAQ voor de veelgestelde vragen en antwoorden. Ook onze klantendienst kan je doordeweeks en tijdens de openingsuren (9u-18u) telefonisch bereiken op het nummer 02/255.00.10.

Hopelijk tot snel! Verzorg jezelf en je naasten.


Vriendelijke groeten,

Het Krëfel Keukens Team

FAQ - Veelgestelde vragen en antwoorden