Het coronavirus

COVID-19
Beste klant,


Sinds de beslissing van onze regering om de heropening van winkels vanaf maandag 11 mei toe te staan, zijn al onze Krëfel Keukens showrooms intussen opnieuw geopend. Het spreekt voor zich dat de strikte veiligheidsmaatregelen blijven gelden. Het is bovendien mede dankzij jullie hulp dat we jullie veiligheid én die van onze medewerkers kunnen blijven garanderen.


Wat is er vanaf 11 mei weer mogelijk?

Afspraken in de keukenshowroom met advies van onze professionele keukenconsulenten zullen opnieuw plaatsvinden, met inachtneming van de strikte veiligheidsmaatregelen van onze overheid. Na inplanning van een afspraak, kunnen klanten zich met maximaal twee personen naar de showroom begeven. Bij aanvang van de afspraak haalt de keukenconsulent(e) in kwestie telkens de klant(en) op bij de ingang van de showroom op het tijdstip van afspraak, om vervolgens samen de keuken uit te tekenen en het keukendossier verder af te werken.
Opgelet, we werken nu enkel op afspraak.
> Raadpleeg hier onze openingsuren


We kijken er enorm naar uit om jullie opnieuw te mogen verwelkomen. Jouw veiligheid en die van onze medewerkers blijft echter onze topprioriteit. Daarom hebben we onze diensten aangepast en een reeks maatregelen genomen om de veiligheid van iedereen te garanderen. We vragen dan ook vriendelijk om onderstaande maatregelen grondig te lezen, alvorens één van onze showrooms te bezoeken:

  • Gelieve aan de ingang van de desbetreffende showroom te wachten totdat een keukenconsulent je komt ophalen voor je afspraak.
  • Gelieve de antibacteriële gel te gebruiken die bij de ingang van elke showroom wordt aangeboden om je handen te ontsmetten.
  • Communiceer telkens vanop een veilige afstand. Gelieve steeds 1,5 meter afstand te bewaren tot onze medewerkers. Aan de bureaus van onze medewerkers werd plexiglas geplaatst, zodat de afspraak contactloos en veilig kan verlopen.
  • Onze medewerkers zijn uitgerust met mondmaskers/veiligheidsmaskers en handschoenen. Bescherm jezelf en anderen door het dragen van je eigen mondmasker of veiligheidsmasker en handschoenen.
  • De showrooms en de keukens in deze showrooms worden dagelijks regelmatig gereinigd en ontsmet, zodat op elk moment een optimale ervaring van onze showroom, onze keukens en onze materialen gegarandeerd wordt.
  • Al onze betalingen gebeuren contactloos, gelieve enkel met kaart te betalen.
  • Gelieve onze keukens niet onnodig aan te raken en je rechtstreeks tot onze keukenconsulenten te wenden bij vragen over meubels, kastinrichtingen en materialen.

Heb je nog vragen omtrent onze maatregelen en voorschriften of heb je een vraag over jouw keukendossier? We doen ons uiterste best om al je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, neem bij voorkeur contact met ons op via e-mail: keukens@krefel.be. Ook onze klantendienst kan je doordeweeks en tijdens de openingsuren (9u-18u) telefonisch bereiken op het nummer 02/255.00.00.

We kijken ernaar uit om jullie te mogen verwelkomen, maar vragen hierbij wel de nodige veiligheidsrichtlijnen te respecteren.


Draag zorg voor jezelf en anderen.
Tot binnenkort!  Vriendelijke groeten,

Het Krëfel Keukens Team 


FAQ Coronavirus