Communicatie coronavirus

Maatregelen | COVID-19 | Solden
Beste klant,


Zoals jullie allemaal reeds hebben vernomen, zijn showroombezoeken vanaf 1/12 opnieuw mogelijk, dit uitsluitend op afspraak. De veiligheidsvoorschriften en maatregelen omtrent corona in onze Krëfel Keukens showrooms zijn nog steeds van kracht om een veilige keukenafspraak te garanderen. 

Gelieve onderstaande informatie te lezen alvorens je bezoek aan een van onze showrooms. Het is bovendien mede dankzij jullie hulp en medewerking dat we jullie veiligheid én die van onze medewerkers kunnen blijven garanderen.


Veilig bezoek, ook tijdens de solden

Al onze Krëfel Keukens showrooms zijn te bezoeken op afspraak. Plan gerust je afspraak in met een van onze keukenconsulenten om samen je keukenproject uit te tekenen, per telefoon of via de website.

Afspraken in de keukenshowroom met advies van onze professionele keukenconsulenten vinden gewoon plaats, met inachtneming van de strikte veiligheidsmaatregelen van onze overheid. Zo is het verplicht om een mondmasker te dragen in onze showrooms. 

We kijken er enorm naar uit om jullie te ontvangen. Jouw veiligheid en die van onze medewerkers blijft echter onze topprioriteit. Daarom hebben we onze diensten aangepast en een reeks maatregelen genomen om de veiligheid van iedereen te garanderen. We vragen dan ook vriendelijk om onderstaande maatregelen grondig te lezen, alvorens één van onze showrooms te bezoeken:

  • Gelieve de antibacteriële gel te gebruiken die bij de ingang van elke showroom wordt aangeboden om je handen te ontsmetten.
  • Communiceer telkens vanop een veilige afstand. Gelieve steeds 1,5 meter afstand te bewaren tot onze medewerkers. Aan de bureaus van onze medewerkers werd plexiglas geplaatst, zodat de afspraak contactloos en veilig kan verlopen.
  • Onze medewerkers zijn uitgerust met mondmaskers/veiligheidsmaskers. Bescherm jezelf en anderen door het dragen van je eigen mondmasker of veiligheidsmasker.
  • De showrooms en de keukens in deze showrooms worden dagelijks regelmatig gereinigd en ontsmet, zodat op elk moment een optimale ervaring van onze showroom, onze keukens en onze materialen gegarandeerd wordt.
  • Al onze betalingen gebeuren contactloos, gelieve enkel met kaart te betalen.
  • Gelieve onze keukens niet onnodig aan te raken en je rechtstreeks tot onze keukenconsulenten te wenden bij vragen over meubels, kastinrichtingen en materialen.

Heb je nog vragen omtrent onze communicatie, maatregelen, FAQ of heb je een vraag over jouw keukendossier? We doen ons uiterste best om al je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, neem bij voorkeur contact met ons op via e-mail: keukens@krefel.be. Ook onze klantendienst kan je doordeweeks en tijdens de openingsuren (9u-18u) telefonisch bereiken op het nummer 02/255.00.10.Draag zorg voor jezelf en anderen.
Tot binnenkort!  Vriendelijke groeten,

Het Krëfel Keukens Team 


FAQ Coronavirus