Communicatie coronavirus

Maatregelen | COVID-19
Beste klant,


Vanaf 26/04 verwelkomen we jullie graag opnieuw zonder afspraak in onze showrooms. Je kan onze showroom alleen bezoeken, of met een extra persoon uit hetzelfde huishouden, mits het respecteren van de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen. 

Gelieve onderstaande informatie te lezen alvorens je bezoek aan een van onze showrooms. Het is bovendien mede dankzij jullie hulp en medewerking dat we jullie veiligheid én die van onze medewerkers kunnen blijven garanderen.


Veilig bezoek, ook tijdens de salon condities

We kijken er enorm naar uit om jullie te ontvangen. Jouw veiligheid en die van onze medewerkers blijft echter onze topprioriteit. Daarom hebben we onze diensten aangepast en een reeks maatregelen genomen om de veiligheid van iedereen te garanderen. We vragen dan ook vriendelijk om onderstaande maatregelen grondig te lezen, alvorens één van onze showrooms te bezoeken:

  • Gelieve de antibacteriële gel te gebruiken die bij de ingang van elke showroom wordt aangeboden om je handen te ontsmetten.
  • Communiceer telkens vanop een veilige afstand. Gelieve steeds 1,5 meter afstand te bewaren tot onze medewerkers. Aan de bureaus van onze medewerkers werd plexiglas geplaatst, zodat de afspraak contactloos en veilig kan verlopen.
  • Onze medewerkers zijn uitgerust met mondmaskers/veiligheidsmaskers. Bescherm jezelf en anderen door het dragen van je eigen mondmasker of veiligheidsmasker.
  • De showrooms en de keukens in deze showrooms worden dagelijks regelmatig gereinigd en ontsmet, zodat op elk moment een optimale ervaring van onze showroom, onze keukens en onze materialen gegarandeerd wordt.
  • Al de betalingen gebeuren bij voorkeur contactloos, gelieve enkel met de kaart te betalen.
  • Gelieve onze keukens niet onnodig aan te raken en je rechtstreeks tot onze keukenconsulenten te wenden bij vragen over meubels, kastinrichtingen en materialen.

Heb je nog vragen omtrent onze communicatie, maatregelen, FAQ of heb je een vraag over jouw keukendossier? We doen ons uiterste best om al je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, neem bij voorkeur contact met ons op via e-mail: keukens@krefel.be. Ook onze klantendienst kan je doordeweeks en tijdens de openingsuren (9u-18u) telefonisch bereiken op het nummer 02/255.00.10.Draag zorg voor jezelf en je naasten! 
Tot binnenkort!  Vriendelijke groeten,

Het Krëfel Keukens Team 


FAQ Coronavirus